Return to site

ACC U17 verliest in aantrekkelijke wedstrijd nipt van VRA

June 16, 2024

[door Jan Balk] ACC U17 is er net niet in geslaagd om in een aantrekkelijke wedstrijd VRA te verslaan. Zelfs de speciaal voor deze wedstrijd uit Zuid-Afrika overgekomen Mark Wolfe kon de nipte nederlaag niet verhinderen.

ACC begon met fielden en dit leverde weer een flink aantal hoogtepunten op. Zo pakte Tibo Balk een prima clean bowled en slaagde de net voor zijn eindexamen geslaagde Jasper Toxopeus er in om op het bowlen van Daniyal Adnan een absolute wereldvang vast te houden. Verder bowlde Basir Hakimi wederom fantastisch. Het resulteerde in 2 mooie wickets voor 24 runs in 4 overs.

Debutant

En dan hadden we ook nog een debutant. Dat was niemand minder dan Manraj Singh, die tijdens zijn eerste wedstrijd voor ACC meteen een waanzinnige clean bowled had. Daarnaast was er nog een ongelooflijke runt out van Basir. Wat een wereldactie! Dit alles resulteerde in een totaal van 182 voor 6 voor VRA.

Wij begonnen aan bat zeker niet onaardig. Vooral topscorer Joshua Francis deed het met 30 uitstekende runs fantastisch. Maar hij kreeg niet heel veel steun van de andere topbatsmen, die er niet in slaagden om zich te settelen. Desalniettemin bleven we tot het eind vechten als Woutweghorsts oftewel leeuwen. Vooral Jasper (12 not out) en Lonne Balk (7 not out) deden er alles aan. Het bleek helaas niet genoeg voor de zege. ACC strandde op 167 voor 6 en kwam dus uiteindelijk vijftien runs te kort.

Komend weekend liggen er uit tegen VCC 2 nieuwe kansen. Dat belooft wat!

Klik hier voor de scorecard

Klik hier voor de stand

Klik hier voor het programma