Return to site

Maarten Slagter biedt bal

aan voor ACC U17-Quick

Niemand minder dan Maarten Slagter biedt de bal aan voor de thuiswedstrijd van ACC U17 tegen Quick van komende zondag 7 juli. Maarten speelde in een ver verleden ook in de jeugd van ACC en draagt onze talenten nog altijd een warm hart toe.

Maarten speelde kort geleden nog voor VRA en kwam in het verleden uit voor Hippo en ACC. Daarnaast speelde zijn vader in een heel ver verleden voor VVV. Maarten geldt dan ook een beetje als de cricketburgemeester van Amsterdam. Niemand kent de Amsterdamse clubs zo door en door als ons voormalige openingsbat van de jeugd.

Legendarisch

Legendarisch zijn de innings van Maarten uit het verleden in de jeugd van ACC. Op een of andere manier slaagde hij er altijd in om de bal talloze malen laag door de slips te spelen. Het waren fantastische tijden.

Later maakte Maarten een geweldige indruk als de ultieme gezelligheidscricketer met een pure passie voor de derde innings. En tegenwoordig gaat de met cricket gestopte levensgenieter door het leven als een onvervalste wine gardener (wijngardenier) met eigen wijnstokken. Het is de bedoeling dat de echte liefhebber volgend jaar al kan genieten van Chateau Domaine des Martins. Waarvan akte!

Ondertussen weet Maarten uiteraard als geen ander dat de jeugd de toekomst heeft. Dat blijkt immers uit het aanbieden van de bal voor de wedstrijd van ACC U17 tegen Quick. Veel dank Maarten!

broken image

Foto: VRA