Return to site

Mees van Vliet hoopt de bal van vader John het veld uit te slaan

Mees van Vliet keert komende zaterdag 6 juli met VCC terug naar zijn oude club ACC om het op te kunnen nemen tegen ons eerste. Zijn vader John van Vliet heeft de bijzondere gelegenheid aangegrepen om spontaal de bal aan te bieden voor de wedstrijd ACC-VCC.

John, de zoon van de helaas overleden legendarische cricketspullenverkoper Pieter van Vliet, speelde jaren lang in ACC 2 en de oergezellige Zami’s van Rein Akkerman. Bovendien groeide zijn zoon Mees op ACC op om uiteindelijk voor ons eerste uit te kunnen komen.

Landstitel

Mees vertrok vervolgens naar VCC. Hij heeft het spelletje bij ons zo goed geleerd dat het enkel en alleen door de opleiding van ACC komt dat Mees VCC vorig jaar naar de landstitel heeft kunnen leiden. En komende zaterdag komt Mees zo maar weer terug bij zijn oude club.

Wij gunnen onze voormalige speler van ACC uiteraard het allerbeste, maar hopen ondertussen natuurlijk dat het wicket van Mees zaterdag met de bal van zijn vader John omver wordt gebowld. Aan de andere kant hoopt Mees nzonder enige twijfel dat hij de bal van zijn papa zaterdag keihard het veld uit kan slaan. Dat belooft wat! Dus komt allen!

Uitstekend

Het gaat trouwens uitstekend met de actie bal en de wedstrijdballen stromen binnen. Zo heeft Willem Staats, de zoon van ons fantastische lid uit het verleden Wim Staats, ook een bal aangeboden voor ons eerste. En Nicolas Wren, oud jeugdspeler uit de jaren ’70, houdt ook nog altijd van de mooiste cricketclub op aarde en sponsort vanuit Engeland de bal voor ACC 1 op zondag tegen Excelsior uit. Veel dank John, Willem en Nicolas!

broken image

Foto: Patrick de Leede