Return to site

Rakesh Sripatnala leidt ACC U17 naar fraaie zege op Quick

[door Jan Balk] ACC U17 heeft de reguliere competitie op fantastische wijze afgesloten. Quick werd met de door niemand minder dan ons voormalige jeugdlid Maarten Slagter aangeboden bal thuis op overtuigende wijze verslagen.

ACC koos na gewonnen toss voor eerst fielden en deed dit vervolgens voortreffelijk. Vooral het bowlen was van een ongekende schoonheid waardoor Quick met slechts 115 runs genoegen moest nemen. De wickets werden verdeeld door Edward Thomas (1/9/2), Abdul Shafay (2/20/3), Gijs Evers (1/8/2). Lonne Balk (1/26/3) en Tibo Balk (3/5/2). Rakesh Sripatnala en Tibo slaagden er ook nog eens in om ieder een prachtige van vast te houden.

Topscorer

Aan bat liet ACC er geen gras over groeien en behoorde de van ACC U15 overgekomen topscorer Rakesh Sripatnala tot een van de absolute uitblinkers met 21 zeer fraaie runs not out. Rakesh werd uitstekend gesteund door Abdul (15) en Gijs (11). Vervolgens maakte Edward het karwei op fantastische wijze af door met een keiharde vier de winning hit te slaan. Dankzij al deze bijzondere prestaties had ACC het totaal in achttien overs gepasseerd voor het verlies van vier wickets.

Al met al hebben met vier overwinningen een uitstekende reguliere competitie gedraaid. Rest mij een speciaal dankwoord te richten aan onze captain Gijs Evers, die er op briljante wijze in geslaagd is een balans te vinden tussen ontwikkeling en topsport. Daarnaast is Paul Thomas, de vader van Edward, al sinds jaar en dag mijn steun en toeverlaat als het gaat om scoren of umpiren. Hopelijk spelen we in augustus nog een paar potjes. Liefhebbers kunnen zich ondertussen altijd melden bij Zami 2 om een paar onvergetelijke wedstrijdjes te kunnen spelen.

Klik hier voor de scorecard van ACC-Quick

Klik hier voor de stand

broken image
broken image